Chat Kiwi Romania

Bine ai venit pe Chat Kiwi Romania

Chat kiwi Romania * Chat kiwi romanesc * Chat online Romania

Conectează-te pe Kiwi Chat Romania și cunoaște băieți și fete! Apropo, pe acest chat kiwi România poți cunoaște persoane noi din orașul tău!!

KiwiIRC oferă un serviciu de chat online românesc gratis! Nu contează că te afli în România sau oriunde în altă țară, contează că ai găsit această comunitate. Conectarea pe acest chat romanesc este una foarte simplă și accesibilă de oriunde și de pe orice dispozitiv, cât și pentru mobile. Intră pe chat!

KiwiChat Romania

  1. Folosim aplicația KiwiChat pentru a pune la dispoziție și a face posibilă comunicarea.
  2. RomaniaChat se bazeaza pe chat IRC, util și pentru mobile.
  3. Această aplicație este găzduită pe serverele kiwi chat online.
  4. Chat kiwi romanesc este disponibil pentru telefoane mobile.
  5. Atât pentru windows cât și pentru mobile.
  6. Pentru programele script, folosiți; /server irc.apropochat.co

Câteva cuvinte despre KiwiChat

#Apropo este cel mai vizitat canal de IRC de pe serverele noastre, total diferit de Apropo chat si chat DesireNet și vă mulțumim ne-ati ales. Canalul nostru gazduiește români din țară, din diaspora, cât și utilizatori de alte naționalități, persoane care vor să evadeze din cotidian, distrându-se alături de noi. Pentru protecția utilizatorilor noștri, canalul beneficiază de robotul oficial pentru chat online, avand nume diferit insa cam aceleasi funcții. Functii setate de noi pentru o cat mai buna sedere a ta si pentru a cunoaste lume noua. De asemenea, operatorii noștri au grijă ca discuțiile să aibă loc în limita bunului simț și utilizatorii să respecte regulile de bază ale canalului.

Nu uita sa citesti si Regulament Chat inainte de a intra.

intra pe chat, chat mobil, intra pe chat acum, Chat online romanesc, chat, online chat desirenet, webcam chat romania, fete chat apropo desirenet, xat chat web, chat webcam apropo chat, chat romanesc, romania chat, chat mibbit, chat mibbit online, chat mibbit romania,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?