Cum inviți o fată în oraș – Metoda 1

Încearcă această metodă de a invita o fată în oraș și vei avea șanse mai mari de reușită decât majoritatea bărbaților care încearcă. Totul explicat pas cu pas!
Se poate simți foarte înfricoșător să intrebi pe cineva care îți place, dar să te bucuri de faptul că toată lumea are aceeași experiență la un moment sau altul! Când ești gata să răspunzi la întrebare personal sau online, nu uita să fii direct, roagă-i să facă ceva specific și fii cât se poate de încrezător. Dacă doriți mai întâi să-i măsurați nivelul de interes înainte de a o intreba, încercați să flirtați cu ea și să acordați atenție limbajului ei corporal – vă poate spune multe despre ceea ce gândește! Indiferent care este răspunsul ei după ce o ceri, fii mândru că te-ai pus acolo.

Metoda 1 – Întrebând-o în persoană

1. Planificați ce veți spune pentru a vă simți mai încrezător.

A avea un plan vă va ajuta să fiți mai direct, astfel încât să nu existe neînțelegeri. Vrei să știe că o ceri în sens romantic, nu doar ca prieteni. Nu trebuie să repetați un script cuvânt cu cuvânt, dar vă veți simți mai confortabil dacă aveți o idee generală despre ce să spuneți. Iată câteva exemple de lucruri pe care le-ai putea planifica să spui:
„Am primit bilete la concertul lui Carlas Dream în august. Vrei să vii cu mine ca întâlnire?
– Vrei să mergi la noua librărie și să bem o cafea împreună?
„Mi-ar plăcea să te scot la cină în weekendul viitor. Ce zici de noul loc thailandez? ”
Dacă ești cu adevărat timid, folosește asta în avantajul tău. Puteți planifica chiar să spuneți ceva de genul: „Știi că sunt o persoană destul de timidă, așa că este puțin penibil pentru mine, dar am vrut să iti spun că esti cu adevărat drăguța și ai un simț al umorului . Vrei să mergila mini-golf weekendul viitor? ”

2. Așteptați să o întrebați până când sunteți destul de sigur că va avea o bună dispoziție

Dacă observi că pare tristă sau supărată pentru ceva, s-ar putea să nu fie cel mai bun moment să o ceri la o întâlnire. Încercați să o prinzi după ce se întâmplă ceva bun, de exemplu, dacă primește o notă bună la un test sau primește un interviu pentru un loc de muncă pe care și-l dorește. [3]
A cere o fată în persoană poate fi foarte stresant! Pentru a vă ajuta să vă ușurați anxietatea, setați un termen limită pentru dvs. și angajati-vă să o întrebați înainte de această dată. După ce începeți conversația, va dura doar câteva minute pentru a o solicita.
TIP: Dacă tocmai s-a despărțit recent de cineva, s-ar putea să fie tentat să sari direct și să o ceri imediat ce va fi disponibilă. Dar, șansele sunt, are nevoie de puțin timp pentru a-si reveni. Dă-i câteva săptămâni înainte să încerci să o ceri. Între timp, oferă-i prietenia ta și o ureche pentru a asculta dacă are nevoie.

3. Vorbiți cu ea când va fi singură, astfel încât să nu aveți public.

Dacă o fată se află cu un grup de prieteni atunci când încercați să o întrebați, s-ar putea să se jeneze sau să nu poată vorbi deschis, deoarece s-ar putea simți inconfortabil în ceea ce privește câți oameni vă urmăresc interacțiunea. Planifică-ți un mod prin care poți să vorbești confortabil unu-la-unul. [4]
Ai putea cere să o duci la clasa următoare.
Ai putea să-i ceri să aștepte după o întâlnire pentru că ai o întrebare pentru ea.
Ai putea chiar să-i trimiți un text prin care i-ai cerut să te întâlnească undeva.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?