Mobile Chat! Aplicatie Chat Mobile pentru conectare pe chat!


 

Aplicatie Chat Apropo


 

Mobile

Mobile

Mobile! Aplicație Chat Mobile pentru conectare pe chat! Această pagină web este o variantă de chat mobile și minimalistă a chat-ului Apropo. Aceasta oferă toate facilitățile chat-ului cum ar fi accesul la canalele de conversație (camera de chat principală #România) sau de jocuri; Trivia (camera de chat #Trivia), Fazan (camera de chat #Fazan) și Scrabble (camera de chat #Scrabble). O excepție este accesul și utilizarea camerei web și a microfonului. Pentru a vă bucura de aceste facilitați folosiți chat-ul online pentru desktop.

Mobile Chat

De ce nu merge să folosesc webcam-ul (camera web) pe varianta mobilă? Varianta de chat pe mobile nu suporta folosirea unei camere web (webcam) sau a microfonului. Pentru aceste facilitați vă rugăm folosiți Chat-ul normal pentru desktop. Cum se poate schimba nickname-ul (porecla) pe Chat Mobil sau pe chat-ul pentru desktop? Scrie ca și mesaj pe camerele de chat /nick porecla_dorită și trimite. În loc de porecla_dorită veți scrie noul nickname (porecla dorita) pe care doriți să îl folosiți. – Conectează-te online

Conectare pe chat mobile

Alătură-te pe cea mai mare comunitate de chat online românesc cu webcam și microfon gratis! O comunitate de chat românesc cu jocuri online, total gratuite. Pe aceasta comunitate te poți conecta pe chat atât de pe calculator, laptop, telefon sau tableta cât și de pe mIRC de pe serverul irc.apropochat.co, port 6667(non-ssl) sau 6697(ssl).

Aplicatie Chat IRC Mobile

Una din utilizările cele mai practice și directe ale comunicării prin internet este chat-ul online. Formele pe care le îmbracă acest tip de comunicare sunt diverse. ApropoChat.info vă oferă posibilitatea de a comunica online prin text cât și prin webcam sau microfon. IRC-ul (Internet Relay Chat) este unul din cele mai utilizate resurse din Internet. Bineînțeles și Web-ul și E-Mail-ul sunt folositoare dar când vine vorba de o comunicare în timp real intre două sau mai multe persoane, Chat IRC le depășește cu mult pe toate.

Internet Relay Chat Mobile

Odată ce sunteți conectați online pe Chat veți întâlni foarte multi oameni. Atenție, în caz că sunteți începător veți putea să vă pierdeți foarte repede în acest mediu. Dacă nu știți un minim de comenzi de bază înainte de a intra pe Chat. Pană la urma urmei s-ar putea sa nici nu mai știți să ieșiți din această rețea. De aceea vă recomandăm să vă documentați înainte. Nu vă faceți probleme că puteți găsi acest web site sau pe internet o multitudine de informații. Nu trebuie decât să te conectezi și să te alături discuțiilor!

Inregistreaza-te pe chat mobile

Înregistrându-vă pe RomaniaCHAT.net, vă puteți crea propriul profil cu numele dorit și de asemenea vă puteți configura poza de avatar, poza de coperta, plus multe alte setări. Metoda de înregistrare este una foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul „înregistrare” iar apoi să completați câmpurile cu datele dvs. Este absolut necesar folosirea unei adrese de e-mail valid pentru a putea primi e-mail-ul pentru activarea contului. Momentan înregistrările pe acest web site sunt dezactivate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?