Protejare Nickname Porecla pe Chat Romania

Protejare Nickname Porecla pe Chat RomaniaCând sunteți pe punctul de a deveni parte a comunități Chat Romania, de obicei vă alegeți propria poreclă. Această poreclă vă identifică și este asociată cu personalitatea dvs., deci este posibil să nu doriți ca altcineva să folosească această poreclă.
Deoarece IRC prin design permite tuturor să folosească orice poreclă care nu este utilizată în prezent, oferim un serviciu numit NickServ pentru a vă proteja porecla de abuz.

Înregistrează-ți porecla

Pentru a vă proteja porecla, trebuie să o înregistrați. Pentru aceasta este nevoie de o adresă de e-mail validă (e.g. me@example.com) si o parola securizata (e.g. s3cret) doar tu vei sti.

Odată ce sunteți conectat la Chat Romania cu porecla pe care doriți să o înregistrați, vă puteți înregistra cu următoarea comandă:

/msg NickServ register s3cret me@example.com

Rețineți că o parolă nu poate conține spații albe.

Aceasta ar înregistra porecla dvs. curentă cu parola “s3cret” si adresa de email “me@example.com”.

Login la nickname/porecla

Vă oferim mai multe modalități de conectare la contul dvs. Modul manual este de a utiliza următoarea comandă:

/msg NickServ identify poreclata s3rect

Cand s3cret este parola ta si poreclata este nickname/porecla.

Aplică-ți/Securizeaza porecla doar pentru tine

În primul rând, ține-i pe agresori departe de porecla ta. Toată lumea vă poate verifica acum folosind comanda /whois. Este afișată o nouă linie:

/whois yournick

…
* [yournick] is logged in as yournick
…

Dar oamenii pot folosi în continuare porecla ta. Pentru a preveni acest lucru, puteți utiliza enforce setare care va redenumi automat un utilizator dacă acesta nu se identifică în contul dvs. după 30 de secunde. Dacă doriți să utilizați aceste setări, ar trebui să vă configurați deja clientul pentru a se identifica singur, în caz contrar, puteți deranja alte persoane din canale, deoarece nick-ul dvs. este schimbat după conectare.

/msg NickServ SET ENFORCE ON
/msg NickServ SET SECURE ON

Acest lucru ar trebui să țină oamenii departe de a vă folosi porecla. NU UITA SA DAI AMANDOUA COMENZI

Eliberează-ți porecla

Când nu vrei să-ți impui porecla, dar să te înscrii în timp ce cineva folosește a ta, poate vrei să scapi de această persoană. Pentru asta exista comanda GHOST si RELEASE .

RELEASE este calea blândă. Acesta redenumește utilizatorul poreclei dvs. într-o poreclă generică precum „Guest15645” și poate fi folosit astfel:

/msg NickServ RELEASE yournick s3cret

Cand yournick este porecla pe care vrei sa o utilizezi s3cret este parola ta

GHOST îl ucide pe celălalt utilizator și îl obligă să se reconecteze la rețea. Este util mai ales atunci când întâlnești o fantomă, o conexiune veche pentru propriul client care este încă în viață. Unii clienți folosesc automat această comandă și vă eliberează porecla în acest fel.

/msg NickServ GHOST yournick s3cret

Aici se aplică la fel ca mai sus.

Asa ca ne vedem pe Chat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?