Regulament Chat Romania

Regulament Chat Romania

Regulament chat: Administratorii cat si operatorii acestui chat isi rezerva dreptul de a bana / interzice pe oricine cu sau fara motiv intemeiat! Pentru a evita orice probleme in privinta nickname-ului (porecla) va rugam sa-l inregistrati. Nu sunt permise injurii, insulte, jigniri, limbaj licentios, acuzatii fara dovezi sau alte adresari necorespunzatoare sau cu caracter obscen si orice alt gen de expresii vulgare dar si remarcile rasiste sau sexuale. Nu este permisa folosirea Numelor / Nick-urilor ofensatoare pentru diverse categorii sociale sau care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare sau reclama publicitara a altor site-uri, chat-uri, radio-uri online sau alte servere de IRC.
Este interzis folosirea nickname-ului (porecla) asemanator cu cel al operatorilor sau a oricarui utilizator de chat.

Nu-i insultati si nu-i jigniti pe ceilalti participanti la chat.
– Fiecare dintre noi vine aici sa se simta bine, nu sa fie victima unor refulari! Este strict interzis folosirea amenintarilor la adresa oricarui vizitator dar si utilizarea scripturilor care trimit mesaje, notice, invitatii, scanarea porturilor sau DCC Send. In mod normal utilizarea scripturilor este permisa doar operatorilor.

Hartuirea pe canal nu este tolerata! Nu faceti reclama altor Chat-uri, Site-uri sau altor Link-uri cu exceptia celor cu profile RomaniaChat.net si celor de YouTube. Nu faceti abuz de smile-uri (abuzul de smileuri este considerat flood). Daca va hartuieste cineva pe privat, ignorati-l. Daca autorul va continua hartuirea pe canal, acesta va fi tratat ca atare. Operatorii sunt aici pentru a monitoriza activitatea pe canal si a asigura confortul utilizatorilor.

Regulament: Actiunea operatorilor

Operatorii dispun de posibilitatea de a da Kick sau KickBan si se folosesc de aceasta posibilitate doar atunci cand este cazul. Daca considerati ca sunteti nedreptatiti, contactati-ne sau lasati-ne mesaj pe forumul de ajutor. Nu se obliga o persoana pentru a avea o discutie pe privat sau pe public daca aceasta nu este de acord. Nu raspundem de activitatile din privat si nu suntem responsabili de Datele Personale pe care le faceti publice altor utilizatori.

Rolul Operatorilor nu este de a da afara sau de a interzice accesul pe chat fara motiv. Ei sunt simpli moderatori ai chat-ului unde sunt desemnati pentru monitorizarea activitatilor de pe chat, care au grija ca regulamentul sa nu fie incalcat. Spam-ul chiar si in privat poate duce la banarea permanenta pe chat atat cat si pentru injurii / jigniri asupra unui utilizator / operator! Puteti sesiza operatorii cu privire la orice incalcare a diverselor reguli ale chat-ului.

Nu este nimeni obligat sa dea webcam impotriva vointei sale. Cei care cer si aproba o fac pe propria raspundere. Nuditatea si reclama altor site-uri este strict interzisa la webcam. Daca cineva va refuza accesul la webcam nu insistati si va rugam nu-i jigniti. Operatorii / adminii chat-ului Apropo nu raspund de webcam-urile private!
– KICK = Actiunea de avertisment sau a scoate un utilizator afara de pe canal.
– BAN = Actiunea de a interzice/bana accesul unui utilizator pe canal.
– MUTE / GAG = Actiunea de a nu permite in continuare conversatia user-ului pe main.

Respectati regulament!

Folosirea injuriilor si orice alt gen de expresii vulgare adresate operatorilor sau oricarui utilizator al acestui chat. Poate duce pana la interzicerea pe perioada nelimitata. Va rugam sa nu insistati pentru a primi access pe CHAT. Acest drept se obtine (depinde vechime si de comportamentul fiecaruia), NU se da la cerere!!
Pentru orice reclamatie la adresa operatorilor, ne puteti contacta sau puteti lasa mesaj pe pagina de Reclamatii.

De retinut! Administratorii acestui site web isi rezerva dreptul de a modifica, fara a anunta in prealabil, detaliile acestui regulament. Sugeram vizitarea periodica a acestuia pentru a fi la curent cu modificarile facute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?